Stallarholmsvägen 48

Butik/Kontor/Lager, 560 - 2400 m2, Stockholm

Verksamhetsfastighet i expansiva Högdalen.
Ta chansen och hyr en modern och ljus lokal med effektiv och flexibel planlösning där möjlighet finns att anpassa rumslösning efter er verksamhet. Byggnaden kommer totalrenoveras och uppgraderas både tekniskt och funktionsmässigt vilket ger en nyproduktionskänsla.

Här finns möjlighet att hyra en kanonfin lokal om ca. 1200 kvm i markplan med markport längs med ena sidan av lokalen samt lastkaj på motsatt långsida för effektiv hantering av inkommande och utgående gods. Nya fräscha personalutrymmen samt stor öppen lager-/produktionsyta.

Behöver er verksamhet mer yta så finns möjlighet att hyra halva övervåningen vilket blir en lokal om knappa 600 kvm alternativt hela våningen om ca. 1200 kvm. Även denna lokal kommer vara i toppskick med nya fräscha ytskikt, nya personalutrymmen och stor öppen lager-/produktionsyta. Här finns tillgång till lasthiss från den gemensamma lastkajen som underlättar effektiva inkommande och utgående leveranser.

Det finns goda möjligheter för den nya hyresgästen att vara med och påverka invändig utformning för att på så sätt skapa funktionella lokaler anpassade till just er verksamhet.

Hör gärna av er till oss för mer information och/eller bokning av visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett expansivt område, väl stategiskt placerat. Under mottot "Högdalen 2020 - Ett industriområde i världsklass" har Stockholms stad för avsikt att utveckla Högdalens industriområde till ett hållbart industridistrikt med etablering av nya tjänster och arbetsplatser inom miljöteknik.

Närservice

I närområdet finns flera restauranger och serveringar. Farsta centrum ligger en kort bilfärd bort där du finner ett stort utbud av restauranger, cafeer och butiker.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil, belägen mellan Örbyleden 229 och Magelungsvägen 271. Lika enkelt är det med allmänna kommunikationer, buss 172 stannar strax utanför fastigheten och med en kortare promenad når du Högdalens station där du kan ta tunnelbanans gröna linje vidare.

Övrigt


Våningsplan

2




Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler