Ryssviksvägen 2

Kontorshotell, 10 - 65 m2, Stockholm

Möblerade kontorsrum från 10 till 65 kvm i vårt populära kontorshotell, Easy Office!
Som hyresgäst hos Easy Office ska det vara snabbt och enkelt att komma i gång med arbetet. Hos oss hyr ni moderna och fullt möblerade kontorsrum och ni får även fri tillgång till våra gemensamma ytor som konferensrum, kök och loungeyta. Utöver flexibla ytor erbjuder vi även fritt wifi och kaffe/te.
På Ryssviksvägen är vårt kontorshotell beläget på dom två översta våningarna i huset, plan 7 och 8, detta ger fantastiskt ljusinsläpp och en oslagbar utsikt över bland annat ryssviken.
Vi erbjuder parkeringsplatser i garage med möjlighet till laddplatser.

Hör gärna av er för mer information och/eller bokning av visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet med strategiskt placering nära Värmdöleden väg 222 och med utmärkt skyltläge. Härliga gångstråk i närheten samt promenadavstånd till köpcentrum, båtklubb, m.m.

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

8
Kontakta Annonsör

Linus Lövgren
08-518 331 00
linus.lovgren@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler