Ryssviksvägen 2

Butik/Kontor/Lager, 177 - 513 m2, Stockholm, Syd

Utmärkt kontorslokal högt upp i fin fastighet med härlig utsikt. Möjlighet att hyra lager i markplan i varierande storlek med bra in-och utlastning!
Ljust kontor med hörnläge högt upp i huset om 177 kvm. Lokalen har stora fönsterpartier mot det fria och är fördelad på 4 kontor, förråd, wc/dusch och pentry med mindre förrådsyta. Möjlighet att anpassa rumsfördelning för att passa verksamhet. Kontoret som är beläget på plan 6 ger en fri utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att tillsammans med denna kontorslokal hyra lagerutrymme i markplan i samma fastighet. Lagerlokaler finns att förhyra varierande storlek mellan 91-336 kvm, tillgängliga via egen port och/eller gemensam lastkaj.

Här finns alltså en unik möjlighet att hyra kanonfina kontorslokaler som kan anpassas efter era önskmål och behov för verksamheten tillsammans med effektiva lagerutrymmen i markplan med tillgång till port och/eller gemensam lastkaj.

Fastigheten erbjuder även p-plats i varmgarage vid intresse. En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Omgivning

Omgivning/natur

I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Läs mer på https//www.pointnacka.se

Närservice

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Våningsplan

6
Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson
08-518 331 00
ulrika.detlofsson@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Syd

Liknande lediga lokaler i Syd