Kungsgatan 7

Butik/Kontor, 303 m2, Stockholm, City

Butikslokal med ett av stadens bästa butiksläge nära Stureplan med högt kundflöde.
Denna butikslokal är belägen på Kungsgatan mitt i Stockholm. Det ger en av stadens bästa butiksläge med ett högt kundflöde runt lokalen. Ett stort skyltfönstren och generös takhöjd. Butiken är disponerad över två våningar, som ger er en unik möjlighet att nyttja lokalen på bästa sätt. 153 km i gatuplan och 150 kvm i källaren. Källaren kan med fördel brukas som sälj yta men kan även nyttjas som ett enklare kontorsutrymme för att hantera administrations uppgifter eller lagerutrymmen. Lokalen erbjuder även ett pentry, personalyta samt WC och städskrubb.

På Kungsgatan finns handeln i branscher som tex. heminredning, uteliv och sport. Här hittar man butiker som El-Giganten, Thule, Haglöfs, Stadium Run, Naturkompaniet, Royal Design/RUM 21, Bo Concept, North Face och Patagonia. Här finns även F&B som Holy Greens, Bröd & Salt, Pinchos MAX och biografen Rigoletto. Runt hörnet Biblioteksstaden, här möts mode och skönhet med butiker som Filippa K, Sephora, J Lindeberg, & Other Stories, Stone Island och Hugo Boss.

En knutpunkt som förbinder några av av Stockholms mest kända gator Biblioteksgatan, Kungsgatan, Norrlandsgatan och Birger Jarlsgatan. Kommunikationsläget är mycket bra med närhet till såväl tunnelbana som bussar. Allt strålar samman vid Stureplan och Svampen – Sveriges mest kända mötesplats.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen mitt i händelsernas centrum med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Hötorget och T-centralen. Bättre plats är det svårt att hitta.

Det finns många omskrivningar av ordet mittpunkt. När det gäller våra lokaler på Lästmakargatan skulle man vilja använda samtliga floskler - mitt i smeten, i hjärtat av pulsen, så nära stadskärnan du kan komma.

Här sitter du i ett nybyggt hus, i en miniatyrskyskrapa som ligger mitt bland allt det som Stureplan har att erbjuda - Sveriges största utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker. Och du behöver inte gilla rosa skjortor och backslick för att jobba här. Det är ganska trevligt att bara betrakta allt och alla.

Närservice

Ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet SATS Balance finns i huset.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass - allt mellan laseryoga och afrodans - säger sig självt.

Gymmet Balance finns till och med i huset! Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar från Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.

Kommunikationer


Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.

Många busslinjer stannar strax utanför, exempelvis Buss 1 (Stora Essingen-Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg-Hakberget).

Råkar du bo ute i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Per Norell
072-383 03 11
per.norell@mindrealestate.se


Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City