Rådmansgatan 38

Kontor, 760 - 1241 m2, Stockholm, City

Kontor med egen entré direkt från Rådmansgatan!
Här finns möjlighet till ett fantastiskt kontor med en alldeles egen entré direkt från gatan. Kontoret erbjuder generösa takhöjder och stora fina fönster. Våningsplanen är sammanlänkade via interntrappor. Till huset hör också en gemensam innergård för alla att nyttja. Här kan du tillsammans med oss skapa en fin och unik arbetsplats.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Mentimeter, Företagarna, Vetenskapsrådet, Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, NoA, Trustly, Aveqia och restaurang Farang.

Närservice

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Allegrine, Den Gamle och havet och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns nära, tex på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.

Kommunikationer


T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328905

Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City