Döbelnsgatan 24

Kontor, 825 m2, Stockholm, City

Mycket fin lokal men höga fönster och högt i tak
På 5 tr finns nu möjlighet att hyra en väldigt fin kontorslokal som har öppna ytor, stora fönster och högt i tak. Mestadels öppen planlösning med inslag av rum i olika storlekar och en egen kungsbalkong.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i området Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Runt hörnet har du även närheten till Observatorielunden och Tegnérlunden för att nämna några. Det finns ett flertal populära och trivsamma restauranger samt caféer såsom Mr Cake, Rolfs Kök, Farang, Las Brasas och Bar Nombre på gångavstånd.

Närservice

Mitt i myllret av Vasastan och endast ett stenkast från Stureplan är du omgiven av caféer, restauranger och butiker. Här kan du ta del av stadspulsen och inom gångavstånd finns SATS i Spårvagnshallarna som erbjuder ett brett träningsutbud. Flera mataffärer ligger runt kvarteret och även Systembolaget till apotek hittar du inom några minuters promenad.

Kommunikationer


Här finns goda kommunikationer och du tar dig enkelt fram med ett flertal bussar, T-bana vid Rådmansgatan samt Odenplan. Från Odenplan finns även pendeltågstation och endast en kvarts promenad bort finns Roslagsbanan.

Övrigt


Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328751

Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City