Två nya företag till Pedagogen Park i Mölndal

Fraktkompaniet och IT-konsulten Pulsen Integration har tecknat avtal om att flytta in i Pedagogen Park i Mölndal.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-09-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Den gamla lärarhögskolan i Mölndal fylls på med nya hyresgäster.
Bild: Aspelin Ramm


Sammanlagt hyr de båda företagen 1 100 kvadratmeter vilket innebär att 24 000 kvadratmeter av totalt 30 000 kvadratmeter nu är uthyrda i fastigheten.

– Det är roligt att huset nu fylls på med fler spännande människor och verksamheter vilket ger byggnaden ännu mer liv och rörelse. Samtidigt innebär det att vi bygger 150 nya parkeringsplatser för att möta det ökade behovet när allt fler väljer att flytta hit, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

Det snabbväxande transportföretaget Fraktkompaniet flyttar i december in sitt huvudkontor i 610 kvadratmeter som utformas från grunden efter företagets behov och önskemål.

– Vi växer och ser de nya lokalerna som en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Här sitter vi centralt samtidigt som det är lugnt och skönt med en härlig natur alldeles utanför dörren. Att vi själva är med och utformar lokalerna innebär att vi kan utnyttja lokalytan maximalt. Dessutom är vi ju med och påverkar vår dagliga arbetsmiljö vilket naturligtvis ökar både trivseln och engagemanget bland oss som arbetar här på huvudkontoret, säger Anette Yngvesson, vd för Fraktkompaniet.

Sök lediga lokaler i Mölndal!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Baldacci till Svarta Diamanten i Högsbo Baldacci till Svarta Diamanten i Högsbo På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Första hyresgästen i Prologis nya byggnad i Arendal klar Stora projekt  på gång i Mölndal Stora projekt på gång i Mölndal CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig" CBRE: "Mölndalsvägen har framtiden för sig"