Tre nya fyller upp Perukmakaren i centrala Göteborg

Vasakronans moderniserade kvarter Perukmakaren är nu fullt uthyrt.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

De senaste butikerna är Happy Mango, Nudie Jeans Repair shop och Bunches by Blomrum som med sina respektive affärsidéer bidrar till att stärka utbudet i Göteborgs cityhandel ytterligare.

– Vi visste att suget efter lokalerna i fastigheten skulle bli stort och så är det. Med de senaste tre uthyrningarna har vi fått till en riktigt bra mix av butiker som kompletterar och breddar utbudet i närområdet på ett bra sätt. Nu kommer vi att fokusera på att göra även Kompassen till en attraktiv handelsplats, säger Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan.

Sök lediga butikslokaler i Göteborg centrum!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Backa-Ringön – för hela Göteborg Backa-Ringön – för hela Göteborg "Inget tyder på att hyrestrenden i Göteborg kommer att brytas" "Inget tyder på att hyrestrenden i Göteborg kommer att brytas" På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla På Göteborgs remfabrik i Gårda har tiden stått stilla Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön Vill öka transparensen mellan företagen i Högsbo-Sisjön Johanneberg Science Park - ny mötesplats för samhällsbyggare i Göteborg Johanneberg Science Park - ny mötesplats för samhällsbyggare i Göteborg Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg Paralleller mellan hyresmarknaden i Stockholm och Göteborg