Dokument

Uthyrningsritning 1102-07052-1.pdf

Florettgatan 39

Kontor/Lager, 192 m2, Helsingborg, Berga

Kontor med lager på Berga
I de populära Bergalängorna finns nu chans att hyra trevligt kontor med lager.

Kontor och lager med markport på utmärkt läge på Berga

Lokalen om 192 kvm nås via egen entré och fönsterpartier längs ena väggen ger härligt ljus till kontorsdelen. Ytan lämpar sig för kontor/showroom. Det lilla pentryt ger möjlighet att värma lunchlådan. I lagerdelen finns en markport (höjd 3,6m) som ger smidig in- och utlastning av gods. Utanför lokalen finns goda parkeringsmöjligheter. 

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice

Inom promenadavstånd finns grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger. Tre kilometer bort finns Väla centrum med shopping, apotek, matvarubutik och restauranger. I området finns även serviceutbud för bil och fordon samt cykel.

Kommunikationer


Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Området ligger i nära anslutning till motorvägen med E4/E6 både norrut och söderut. Goda parkeringsmöjligheter finns i hela området. Från Maria Station når du Helsingborg C på 6 minuter. Området trafikeras även med både lokal- och regionbussar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Lansen 2




Kontakta Annonsör

Helen Seffers

Helen Seffers