Dokument

Uthyrningsritning 1125-01001.pdf

Muskötgatan 8B

Kontor, 188 m2, Helsingborg, Berga

Trevligt kontor på Berga
Fräscht kontor på Berga! 

Bra läge med goda pendlingsmöjligheter

På lättillgängligt läge på Berga finns denna lokal om 188 kvm att flytta in i. Kontorsrum i varierande storlek, mötesrum och ett trevligt pentry med matplats för en avkopplande stund med kollegor. Utanför lokalen finns goda parkeringsmöjligheter. För tågpendlaren ligger Maria Station en kort promenad bort.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.

Kommunikationer


Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 400 meter bort och hållplatsen för regionbussarna ligger 350 meter bort.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Musköten 13




Kontakta Annonsör

Hannes Ivarsson

Hannes Ivarsson