Fajansgatan 5

Kontor/Lager/Övrigt, 120 m2, Helsingborg

Praktiskt kontorsutrymme med inlastningsmöjligheter
Denna ljusa och välkomnande kontorslokal, belägen strax utanför Helsingborg, erbjuder ca. 120 kvm av fräsch och flexibel arbetsyta. Lokalen kommer även att genomgå en utskiktsbehandling, vilket ger framtida hyresgäster en unik möjlighet att påverka slutresultatet och skräddarsy utrymmet efter egna önskemål.

Här erbjuds inte bara en attraktiv arbetsmiljö men även praktiska lösningar för verksamheter som kräver specialanpassningar. Med möjligheten till inlastning är lokalen idealisk för företag som hanterar större utrustning eller varor, vilket gör den perfekt för både kontorsbaserade företag och de med logistik- eller lagerbehov. Dessutom finns det möjlighet till uppställning av fordon och alternativ att hyra tilläggsutrymmen som pallplatser, vilket ytterligare ökar lokalens flexibilitet och användbarhet.

Den strategiska placeringen strax utanför Helsingborgs garanterar god tillgänglighet samtidigt som den erbjuder en lugn arbetsmiljö fri från stadens brus. Lokalen är ett utmärkt val för företag som söker en mångsidig och anpassningsbar lösning för sin verksamhet, med fördelarna av både ett praktiskt läge och en anpassningsbar arbetsyta.

Kontakta Annonsör

Bengt Fransson
070-540 60 11
bengt@hyresformedlingen.se


Utvalda lokaler från Hyresförmedlingen

Liknande lediga lokaler