Södra Storgatan 21

Butik/Kontor/Övrigt, 120 m2, Helsingborg

Butikslokal - mitt i centrum!
Välkommen till denna fantastiska lokal i centrala Helsingborg som erbjuder en unik möjlighet att driva ert företag! Lokalen har ett enastående exponeringsläge och är perfekt för er som söker en plats som sticker ut.

Lokalen ligger precis intill den vackra Mariakyrkan, vilket innebär att ni har närheten till flera av Helsingborgs mest populära restauranger. Dessutom är det bara ett stenkast till Stortorget, Bruksgatan och Kullagatan - hjärtat av stadens shopping och handel. Dessutom är det bara 300 meter till Helsingborg C, vilket innebär att både personal och kunder kan ta sig hit snabbt och lätt.

Oavsett om ni vill använda denna lokal som kontor eller butik, så kommer ni garanterat att dra fördel av dess professionella och säljande atmosfär. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva allt som denna fantastiska lokal har att erbjuda!

Omgivning

Omgivning/natur

Precis intill Mariakyrkan som har flera populära restauranger. Även väldigt nära till Stortorget, Bruksgatan och Kullagatan som utgör hjärtat i Helsingborgs handel.

Närservice

Centrala Helsingborg erbjuder alla olika typer av service, tjänster och handel.

Kommunikationer


Helsingborg C endast 300m.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Minerva 4
Kontakta Annonsör

Bengt Fransson
070-540 60 11
bengt@hyresformedlingen.se


Utvalda lokaler från Hyresförmedlingen

Liknande lediga lokaler