Västra Järnvägsgatan 3-7

Kontor, 359 m2, Stockholm, City


www.klarabergshuset.se

I Klarabergshuset som är en modern och tidlös fastighet med hög teknisk kvalité, finns nu möjlighet att hyra en lokal om 359 kvm.Lokalen kommer renoveras till modern standard som är anpassad efter dagens arbetssätt. Högt i tak och mycket fönster skapar ett härligt ljus och en luftig arbetsmiljö. Det finns förutom kontors- och konferensytor även plats för sociala och informella möten, något som kanske är viktigare än någonsin på ett kontor.Förutom det otroliga kommunikationsläget så finns här hela citys utbud utanför knuten med restauranger och shopping. Vill man ta en promenad eller joggingtur på lunchen så ligger Klarabergskanalen precis intill med fina stråk längs vattnet.Välkomna att trivas!

Omgivning

Omgivning/natur

Precis intill Klarabergshuset ligger Klarabergskanalen med fantastiska stråk längs vattnet för både löpning och promenader. Det centrala läget innebär också att allt man kan tänkas behöva finns i närheten. Gym, shopping, konferens, restauranger, caféer, Systembolag, post och bank.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vi har idag lediga gatuplatser belägna längs med Blekholmsgatan.

Närservice

Precis intill Klarabergshuset finns hela citys utbud av shopping, restauranger och service, så vad du än behöver så är det troligen väldigt nära. Både praktiskt och tidsbesparande!

Kommunikationer


Det extremt centrala läget med alla kommunikationer gör att det är väldigt smidigt att ta sig både hit och härifrån. På några minuter når du alla tunnelbanelinjer, alla pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Cityterminalen, Klarastrandsleden och E4/E20. Mer lättillgängligt blir det inte.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Blekholmen 5

Byggår

1953


Hiss

JaKontakta Annonsör

Erika Wallner
08-696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City