Västra Järnvägsgatan 7

Kontor, 1104 m2, Stockholm, City


Med ett fantastisk kommunikationsläge finner du denna moderna och fleixibla lokal på Västra Järnvägsgatan 7.

Lokalerna har mycket ljusinsläpp vilket skapar en känsla av ljus och rymd. Här finner du en blanding av öppen planlösning samtidgt som man har tillgång till många konferens- och samtalsrum. Med dess höga läge (plan 9) har man även en fantastiks utsikt över Stockholms puls.

Välkomna på visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Det extremt centrala läget med alla kommunikationer gör att det är väldigt smidigt att ta sig både hit och härifrån. Precis intill Klarabergshuset finns ju även hela citys utbud av shopping, restauranger och service, så vad du än behöver så är det troligen väldigt nära. Både praktiskt och tidsbesparande!

Närservice

Det centrala läget mitt i Stockholms city innebär också att allt man kan tänkas behöva under en arbetsdag finns i närheten. Gym, butiker, konferensanläggningar, restauranger, banker, caféer och Systembolag.

Kommunikationer


Klarabergshuset har troligen Sveriges bästa kommunikativa läge. På några minuter når du alla tunnelbanelinjer, alla pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Cityterminalen, Klarastrandsleden och E4/E20. Mer lättillgängligt än så här blir det inte.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Blekholmen 5

Våningsplan

9


Miljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Erika Wallner
08-696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från Afa Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City