Dokument

Planskiss
Faktablad

Sveavägen 44

Kontor, 193 m2, Stockholm, City

Varmt välkomna till denna moderna lokal med fantastiskt läge och utsikt över Sveavägen och takåsarna. På plan 5 kan vi nu erbjuda en lokal för hyresgästen som letar efter en lokal med alla rätt! Stora fönster med fint ljusinsläpp, yteffektiv och modern lokal. Fantastisk service i huset med bla reception, gemensamma mötesrum och garage. Varför inte äta lunch i restaurangen hos Urban deli eller uppe i den härliga takparken?

Berätta för oss hur ni vill ha det. Vi har äntligen "Rum för fler".

Omgivning

Sveavägen 44 var, när det stod färdigt 1942, det mest rationella kontorshuset i Sverige. Nu är det utvecklat till en levande mötesplats med innovativa kontorskoncept i kombination med butiker, hotell, bostäder och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten ligger alldeles i anslutning till gröna linjens t-banestation Hötorget och alldeles utanför entrén stannar flertalet innerstadsbussar. Det är promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar. Fastigheten ligger också nära Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

Kontakta Annonsör

Destiny Frostad
0722145501
destiny.frostad@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City