Stockholmsvägen 33

Kontor, 244 m2, Stockholm

På Lidingö, med bästa skyltläge och närhet till Stockholm city

Ljust kontor diktan Lidingöbron.

Lokalen är belägen i Lidingö arena på plan 7 av 8 och ligger endast ett stenkast bort från Lidingöbron och det lokala centrumet. 

I dag har lokalen en yteffektiv planlösning med 6 kontor, 1 mötesrum, öppet kök med matplats, kopiatorrum, omklädningsrum, HWC med dusch, WC, städ samt en välkomnande entrè men kan enkelt öppnas upp om man hellre vill ha en öppen lösning. Lokalen har hög standard med fräscha ytsikt och delvis utsikt över Stockholm. Utöver kontorsverksamhet så skulle lokalen även passa bra för företag som exempelvis behöver behandlingsrum i sin verksamhet. 

Goda parkeringsmöjligheter finns i garage och på mark. 

 

OMRÅDE/SERVICE

I byggnaden finns bland annat en gymkedja samt sushirestaurang och tvärs över gatan ligger det populära caféet Lidingö bröd & Patisserie. En annan granne är Circle K samt Lidingö galleria där apotek, Lidl och caféet Gateau är belägna. Lidingö arena är en del av Lidingö centrum och där finner man en bra mix av butiker, torg med frukt & grönt, frisör/skönhetssalonger, delikatessbutik, Coop, Systembolaget och restauranger. Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. I höst öppnar Brödernas upp en ny restaurang och i januari 2022 planerar Biblioteque (grundare av Urban Deli) att kunna slå upp sina portar till en ny krog med servering/mötesplats från morgon till kväll. Området kring Lidingö arena är naturvänligt med lummiga parkomgivningar och fina promenadstråk längs med vattnet.

 

KOMMUNIKATION

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 10 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Samtliga busslinjer stannar utanför byggnaden och det tar ca 2 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 

 

Vänligen respektera fastighetsägarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på 08-558 094 43. 

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler