Stockholmsvägen 33

Kontor, 600 m2, Stockholm, Centrum

Bright and airy office suitable for an embassy, consulate and companies in need of a great space

Ljust och fint kontor med bästa skyltläge samt endast några minuter bort från Sthlm C.

Lokalen är belägen i Lidingö arena med ett oslagbart skyltläge. Ett stenkast bort ligger lidingöbron och det lokala centrumet. Här finner man lägre kvadratmeterpriser än på andra sidan bron utan att behöva göra något större avkall på avståndet till Stockholm C. 

I dag har lokalen en yteffektiv planlösning med en välkomnande entre/reception, 16 kontor, 2 mötesrum, öppet kök med matplats och plats för soffgrupp, kopiatorrum, omklädningsrum, RWC, 4 WC, städ, samt förråd men kan enkelt öppnas upp om man hellre vill ha en öppen lösning. Lokalen har hög standard med fräscha ytsikt och ljusinsläpp från alla väderstreck. Vill man tillskapa det mer moderna kontoret med många olika flexibla kontor och arbetsplatser samt bekvämligheter så är det en åtgärd som enkelt går att genomföra. Se bifogade bilder på exempel för en sådan lösning. 

Goda parkeringsmöjligheter finns i garage och på mark. 

 

OMRÅDE/SERVICE

I byggnaden finns bland annat en större gymkedja, japansk restaurang, tandläkare etc och tvärs över gatan ligger det populära caféet Lidingö bröd & Patisserie. En annan granne är Circle K samt Lidingö galleria där apotek, Lidl och caféet Gateau är belägna. Lidingö arena är en del av Lidingö centrum och där finner man en bra mix av butiker, torg med frukt & grönt, frisör/skönhetssalonger, delikatessbutik, Coop, Systembolaget och restauranger. Centrumet är under utveckling och det planeras för att skapa ytterligare ca 7 000 kvm handel, arbetsplatser, bostäder och cafè/restauranger. Området kring Lidingö arena är naturvänligt med lummiga parkomgivningar och fina promenadstråk längs med vattnet.

 

KOMMUNIKATION

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 8 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Samtliga busslinjer stannar utanför byggnaden och det tar ca 2 minuter att ta sig över bron till Ropsten där T-banans röda linje tar vid. Restiden mellan Ropsten och T-centralen är 8 minuter. Det är även cykelavstånd in till stan. 

 

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Liknande lediga lokaler i Centrum