Dokument

Ritning 1845 kvm, plan 2

Rissneleden 110

Kontor, 1845 m2, Stockholm, Sundbyberg

Möjlighet till egen entré!

Här kommer vi att bygga en fantastisk kontorslokal med högt i tak, mycket fönster och stor påverkan på planlösning och produkt. Mellan de två kontorskropparna som utgör lokalen nås en grönskade innergård och i bakkant av lokalen finns stråket som leder bort till fastighetens lastkaj med goda möjligheter in- och utgående leveranser.

Omgivning

Njut av natur- och frilufsområden som Ursvik motionsspår med fem olika spårlängder för löpning, längdskidor eller MTB, här finns även ett utegym. Mittemot fastigheten finns Granholmsspåret som är belyst motionsspår på 3,1km som under vintertid omvandlas till skidspår.

Planlösning

Två sammankopplade paviljonger med 3,3 m i takhöjd! Möjlighet till egen entré i markplan. Lokalen anpassas i samråd med kommande hyresgäst.

Kommunikationer

Tunnelbana: Blåa linjen, Rissne station 6 min pormenad.
Tvärbana: Planerad start för nya tvärbanan i början av 2025. När hela tvärbanelinjen är klar kommer den gå till Kista samt Helenelunds pendeltågsstation och då vidare anslutning till Stockholm City samt Arlanda.
Buss: 512 mot Spånga Station och Rissne.
Bil: Direkt anslutning till E18, Kymlingelänken och E4. Bromma flygplats, 4 km. Arlanda flygplats 33km.
Cykel: Regionala cykelnätet direkt utanför fastigheten. Kista, 4km. Sundbybergs Centrum, 4km. Arenastaden, 3,9km.

Service

I fastigheten finns bekvämligheter som bemannad reception, biltvätt, SATS, idrottshall, lunchrestaurang, café, event- och konferensmöjligheter för 8-400 personer. I närområde finns bland annat anrika värdshuset Rissne gård där en affärslunch i herrgårdsmiljö kan avnjutas.

Kontakta Annonsör

Ebba Granberg
010-3311317
ebba.granberg@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Sundbyberg

Liknande lediga lokaler i Sundbyberg