Dokument

Ritning 376 kvm PLAN 3 DEL A

Rissneleden 110

Kontor, 376 m2, Stockholm, Sundbyberg

Centralt i huset i ett av Stockholms mest välkända landmärken!

Denna lokal ligger placerad med nära anslutning till fastighetens entré, restauranger och gym. Parkeringsgarage med väldigt goda möjligheter att hyra p-platser.
Var med och skapa ert nya drömkontor i en fastighet med de största genomfartslederna runt hörnet. Egen entré från husets trevliga galleriagång.

Omgivning

Njut av natur- och frilufsområden som Ursvik motionsspår med fem olika spårlängder för löpning, längdskidor eller MTB, här finns även ett utegym. Mittemot fastigheten finns Granholmsspåret som är belyst motionsspår på 3,1km som under vintertid omvandlas till skidspår.

Planlösning

Lokalen planeras i samråd med ny hyresgäst. Takhöjden är hela 3,3 meter och ljusinsläppet är enormt genom de stora fönsterna.

Kommunikationer

Tunnelbana: Blåa linjen, Rissne station 6 min pormenad.
Tvärbana: Planerad start för nya tvärbanan i början av 2025. När hela tvärbanelinjen är klar kommer den gå till Kista samt Helenelunds pendeltågsstation och då vidare anslutning till Stockholm City samt Arlanda.
Buss: 512 mot Spånga Station och Rissne.
Bil: Direkt anslutning till E18, Kymlingelänken och E4. Bromma flygplats, 4 km. Arlanda flygplats 33km.
Cykel: Regionala cykelnätet direkt utanför fastigheten. Kista, 4km. Sundbybergs Centrum, 4km. Arenastaden, 3,9km.

Service

I fastigheten finns bekvämligheter som bemannad reception, biltvätt, SATS, idrottshall, lunchrestaurang, café, event- och konferensmöjligheter för 8-400 personer. I närområde finns bland annat anrika värdshuset Rissne gård där en affärslunch i herrgårdsmiljö kan avnjutas.

Kontakta Annonsör

Ebba Granberg
010-3311317
ebba.granberg@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Sundbyberg

Liknande lediga lokaler i Sundbyberg