Kungsgatan 64

Kontor/Kontorshotell, 9 - 3900 m2, Stockholm, Norrmalm

Kontoret är centralt belägen mitt i Stockholm, med promenadavstånd till Hötorget, Stureplan, Sergels torg och centralstationen.

På Kungsgatan 64 kan du välja bland olika kontorslösningar. Du kan ha eget kontor, flexibel plats eller virtuellt kontor. Oavsett vilken typ av kontor som passar dig så finns här reception, konferensrum, mötesrum, telefonbås, kök och all service du behöver för att göra ett bra jobb.

EGET KONTOR. Stäng dörren om er skräddarsydda arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Egna kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

FLEXIBEL PLATS. Om du väljer flexibel plats får du tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

VIRTUELLT KONTOR. Jobbar du helst hemma, men behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en officiell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

Kommunikationer


Promenadavstånd till Hötorget, Centralstationen, Stureplan och Sergels torg.

Övrigt


Antal rum

92


Hiss

JaKontakta Annonsör

iOFFICE
076-339 33 35
info@ioffice.se


Kontakt

iOFFICE
iOFFICE
076-339 33 35

info@ioffice.se

Ioffice
Läs mer om Ioffice och deras 7 lediga lokaler
www.ioffice.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327867

Utvalda lokaler från Ioffice i Norrmalm

Liknande lediga lokaler i Norrmalm