Dokument

Planritning

Norrlandsgatan 11

Kontor, 215 m2, Stockholm, Norrmalm

Fantastiskt kontor mitt i CBD med flexibel avtalslängd!

Mycket ljus och fräsch lokal i ett fantastiskt läge. Lokalen har en effektiv planlösning med en kombination av öppet landskap och glasade mötesrum. Här sitter du mitt emellan NK och Moodgallerian med ett stenkast till härliga Kungsträdgården.
Här kan du erbjudas ett flexibelt avtal med en avtalslängd som passar för din verksamhets nuvarande situation.
Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

Mitt emellan Kungsträdgården och Kungsgatan sitter man med pulsen på ena sidan och grönskande Kungsträdgården och lugnet på andra.

Planlösning

Effektiv planlösning med en kombination av öppet landskap och inglasade mötesrum. Mötesrummen går att ta ned för att öka ytan för den öppna planlösningen.

Kommunikationer

Kommunikativt är fastigheten perfekt placerad geografiskt. Kort promenad till T-centralen där all spårbunden trafik nås. Runt hörnet på Hamngatan finns flertalet busslinjer samt Spårvagnshållplats linje 7 (T-centralen-Waldemarsudde). Båt från Nybroplan linje 80 (Nybroplan-Nacka Strand-Ropsten).

Service

I fastighetens två översta våningsplan finns en stor bokningsbar konferensanläggning där sammankomster för upp till 180 personer kan hållas. Mat och dryck kan beställas på plats.
Cykel- och omklädningsrum finns i fastigheten.
Grannfastigheterna erbjuder en uppsjö service såsom MOOD-gallerian och NK. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen, Nybroviken och Djurgården vackra promenadstråk.

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson
010-3311354
cecilia.andersson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Norrmalm