Dokument




Fryksdalsbacken 12-14

Kontor, 139 - 660 m2, Stockholm, Syd

Ljust och trevligt kontorsplan högst upp i huset med möjlighet att dela av till mindre kontorslokaler.
Nu finns möjligheten att förhyra en ljus kontorslokal belägen på våningsplan sju med härlig utiskt i hjärtat av Larsboda företagsområde. Kontoret har idag en bra mix av mindre kontorsrum och större öppna ytor. Här finns möjlighet att dela av till mindre enheter och utforma en kontorslokal efter just ert företags önskemål och behov!

Vår fastighet är belägen på bästa adress i Larsboda företagsområde, vilket ger er närhet till allt ni behöver och en bra synlighet för ert företag. I samma hus finns idag en mycket trevlig restaurang med bra luncher.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Ring 073 521 55 07 eller mejla ulrika.detlofsson@stendorren.se för att ta det första steget mot ert drömkontor på Fryksdalsbacken 12-14 i Farsta.

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet med lagerutrymmen i närheten av både T-bana och pendeltåg i Farsta.

Närservice

Bra lunchrestaurang finns i fastigheten och i närområdet. Flertal restauranger, caféer, butiker och annan service finns i Farsta centrum, som du når med en kortare bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer



Fastigheten når du lätt med bil via Magelungsvägen 271 och Nynäsvägen 73. Utmärkta allmänna kommunikationer med en kortare promenad från Farsta tunnelbanestation (grön linje) alternativt pendeltågsstationen Farsta Strand.



Övrigt


Våningsplan

7




Kontakta Annonsör

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson