Drottninggatan 88

Kontor, 1172 m2, Stockholm, City

Kontorslokal mitt på pulserande Drottninggatan, belägen i samma vackra fastighet som Centralbadet!
Mycket välplanerad lokal i 2 plan som erbjuder ett flertal mötesrum i varierande storlek med öppna sociala ytor som också fungerar bra som kontorslandskap. Fastigheten omsluter den grönskade innergården där det finns gott om lunchrestauranger. Här finns även tillgång till en gemensam takterrass. Välkomna på Visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett levande citykvarter med både företag och boende och all tänkbar närservice på nära avstånd. Du sitter dessutom i samma fastighet som det anrika Centralbadet om du skulle vilja ta en simtur på lunchen. Drottninggatan, Sveavägen, Kungsgatan och Hötorget når du på bara några minuter så du behöver inte vara rädd för att tröttna på luncherna, du kan äta på olika ställen varje dag.

Närservice

Är du sugen på en after work så kommer du att hitta många favoriter i dina nya kvarter.

Shopping och andra vardagsärenden hinner du lätt med på lunchen eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. I närheten finns också Systembolag, apotek, optiker, matvarubutiker och ett flertal gym.

Kommunikationer


Fastigheten ligger i närheten av t-banans gröna linje, mitt emellan station Rådmansgatan och Hötorget. Nere på Sveavägen, hållplatsen ligger bara några steg bort, kan du ta buss 59, 516, 526, 561 och 565. Vid Hötorget passerar linje 1 och 291. Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Andreas Tangen
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se


Kontakt

Andreas Tangen
Andreas Tangen
073-678 79 32

Andreas.Tangen@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326910

Utvalda lokaler från Fabege AB i City

Liknande lediga lokaler i City