Dokument

Planritning, Birger Jarlsgatan 33, 6 tr, 227 kvm

Birger Jarlsgatan 33

Kontor, 227 m2, Stockholm, City

Representativ kontorslokal på bra adress med egen terrass högst upp i huset!

Kontorslokal med egen terrass högst upp i huset invid Humlegården och Stureplan. Lokalen delas enkelt av i en intern och extern del och kan hyras i befintligt skick alternativt anpassas i samråd med nästkommande hyresgäst för optimal användning. 2 x WC dusch finns i lokalen. Hiss finns. Fiber finns. Varmt välkommen att ta kontakt för en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.

Service

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Kontakta Annonsör

Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i City

Liknande lediga lokaler i City