Stora Badhusgatan 18

Kontor, 260 m2, Göteborg, Inom vallgraven

Trivsamt kontor på våning 12 med makalös utsikt över älven, ett stenkast från Stenpiren och hela Kungsgatans utbud runt hörnet!

På Stora Badhusgatan i Göteborgs första skyskrapa med en fantastisk utsikt finns nu ett rymligt och trevligt kontor på 260 kvadratmeter som erbjuder en optimal arbetsmiljö. Lokalen har ett modernt och ljust intryck, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär för både medarbetare och besökare.

Kontoret är strategiskt beläget med närhet till stadens puls och kommunikationer. Bara ett stenkast bort finns Stenpiren med spårvagns- och busshållplatser samt båt, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen, oavsett var i staden man befinner sig. Kontoret kan även nås från Norra Liden precis intill Kungsgatan. Området är fyllt med trevliga lunchrestauranger, caféer och butiker, vilket gör det lätt att kombinera jobb med avkoppling.

Lokalen erbjuder öppen planlösning med flera mötesrum och kontor. Här finns även 2 WC och ett kök med kombinerad matplats och mötesrum. Med sina öppna ytor och möjlighet till separata arbetsrum eller mötesrum, passar kontoret såväl mindre team som ett lite större företag som söker en central bas. 

Sammantaget är detta kontor på Stora Badhusgatan en perfekt kombination av centralt läge, bekvämlighet och funktionalitet, som erbjuder en attraktiv arbetsmiljö mitt i hjärtat av Göteborg.

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivningen kring Stenpiren, Esperantoplatsen och Kungsgatan erbjuder en dynamisk mix av stadens bästa sidor. Med Stenpiren som nav för kollektivtrafiken är området exceptionellt lättillgängligt – oavsett om du föredrar spårvagn, buss eller båt. Här börjar citypulsen, samtidigt som närheten till vattnet skapar en avkopplande atmosfär.

Med gångavstånd till både Järntorget och Avenyn, samt närhet till vackra promenadstråk längs älven, har du alltid möjlighet att hitta rätt stämning för alla tillfällen. Här finns något för alla – från det pulserande citylivet till lugnet vid vattnet.

Närservice

Esperantoplatsen är en levande mötesplats där moderna restauranger, caféer och barer lockar till både affärsluncher och sociala kvällar. Ett stenkast bort hittar du Kungsgatan, en av Göteborgs mest kända shoppingstråk. Här samsas trendiga butiker, mysiga caféer och all service du kan tänkas behöva – perfekt för både snabba ärenden och längre shoppingrundor.

Omgivningen erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv, kultur och rekreation.

Vägbeskrivning

Stora Badhusgatan 18 ligger i hjärtat av Göteborg och är lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik. För den som väljer att köra är det enkelt att navigera hit via de större vägarna, med bra parkeringsmöjligheter i närheten.

För dem som föredrar att använda kollektivtrafik finns det flera spårvagnslinjer som trafikerar området, vilket gör det smidigt att ta sig hit från olika delar av staden. Närmaste hållplatser erbjuder korta promenader till adressen, vilket gör det enkelt för både anställda och besökare.

Oavsett transportmedel är Stora Badhusgatan 18 en central punkt i Göteborg, omgiven av en livlig atmosfär och goda faciliteter. Det är en perfekt plats för företag som vill vara nära stadens puls och dra nytta av de fördelar som en central placering erbjuder.

Kommunikationer



Stenpiren är en central plats med flera viktiga kommunikationsförbindelser. Området ligger nära hamnen och har en strategisk position för både kollektivtrafik och vägtransporter. Här är en översikt över kommunikationerna runt Stenpiren

Kollektivtrafik

Spårvagnar Det finns flera spårvagnslinjer som passerar Stenpiren, vilket ger snabb och enkel tillgång till olika delar av staden.
Bussar Busslinjer kopplar Stenpiren till andra delar av Göteborg och närliggande områden.
Färjor

Stenpiren är en knutpunkt för färjetrafik, med förbindelser till öar i skärgården och andra platser längs Göta älv. Det gör det enkelt för både boende och turister att nå dessa destinationer.
Cykel och gång

Området är även lättillgängligt för cyklister och fotgängare, med cykelbanor och gångvägar som kopplar samman Stenpiren med omkringliggande områden.
Biltrafik

Stenpiren är belägen nära större vägar, vilket gör det enkelt att nå med bil. Det finns parkeringsmöjligheter i närheten.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Inom Vallgraven 6427

Byggår

1929

Våningsplan

12 av 17

Planlösning

Välkommen till ditt drömkontor med en smart och funktionell planlösning! Här möts kreativitet och professionalism i en öppen yta som främjar samarbete och idéutbyte.

Kontoret har en ljus och luftig känsla, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Den öppna planlösningen möjliggör flexibel möblering och anpassning efter ditt teams behov.

För viktiga möten och brainstorming-sessions finns flera mötesrum och kontor som ger integritet och fokus. Dessa utrymmen är perfekt utrustade för att stödja både stora och små grupper.

Med två toaletter, varav en med dusch, har ni alltid bekvämlighet nära till hands. Den välutrustade köksdelen med kombinerat mötesrum och matplats blir snabbt den naturliga samlingspunkten för pauser och informella möten.

Detta kontor erbjuder en perfekt balans mellan öppenhet och avskildhet, vilket gör det till den ideala platsen för ett dynamiskt team. Välkommen att skapa er framtid här!


Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk ventilation med kyla

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Linda Neidert

Linda Neidert