Skeppargatan 27

Butik/Kontor/Kontorshotell, 559 m2, Stockholm

Unik sammanslagning av lokaler på Skeppargatan – Möjlighet till anpassningsbar yta
Denna unika fastighet erbjuder en spännande möjlighet att anpassa och kombinera två distinkta lokaler till en omfattande och mångsidig arbetsyta, belägen i hjärtat av Östermalm med exponering mot Skeppargatan. Med en total yta på ca 560 kvm, fördelat över gatuplan och första våningen, erbjuds en dynamisk lösning för verksamheter som söker kontor som är mer privat på första plan, samt vill ha showroom/exponering mot gatuplan.

Gatuplanet På gatuplan finns en ljus och inbjudande lokal med ett stort skyltfönster mot Skeppargatan. Den totala ytan på 125 kvm kompletteras av ytterligare utrymmen i källarplanet, vilket ger en sammanlagd yta av 124 kvm fördelat på två nivåer. Lokalen används idag som för butik/showroom samt i källarplan använder har man utnyttjning för studio eller lager med både WC och pentry tillgängligt. Lokalen i gatuplan har en överlåtelseavgift, för mer info om den kontakta respektive mäklare.

Första Våningen Ett trappsteg upp via interntrappa ligger kontorsplanet som utstrålar en varm och välkomnande atmosfär med rum i fil mot Skeppargatan och utsikt mot fastighetens innergård. Denna L-formade lokal innehåller ett pentry och erbjuder en intern yta som är perfekt för kontor eller liknande verksamheter, med tillgång till tre WC, varav en med dusch.

Möjligheten till sammanslagning Det finns en unik möjlighet att kombinera dessa två lokaler då första våningen är kopplad till markplan genom en interntrappa.

Ytterligare Information
* Hyresperiod Avtalstid på 3 år med möjlighet till förhandling och anpassning.
* Tillträde Enligt överenskommelse.
* Säkerhet Enligt överenskommelse.

Välkommen på visning!

Kommunikationer


T-bana T-bana från Östermalmstorg

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Skeppargatan 27

Byggår

1906


Ventilation

Mekanisk ventilationKontakta Annonsör

Emma Söderlund
070-929 70 07
emma@newproperty.se


Kontakt

Emma Söderlund
Emma Söderlund
070-929 70 07

emma@newproperty.se

New Property Group AB
Läs mer om New Property Group AB och deras 354 lediga lokaler
www.newproperty.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327858

Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler