Mätarvägen 23

Butik/Kontor/Lager, 2200 m2, Stockholm, Norr

Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet med ypperligt läge i nära anslutning till E18 inom expansiva Brunna Industriområde
Nu finns möjligheten att förhyra en Modern fastighet som kan användas som bilhall, butik, lager och verkstad med fantastiskt läge i Brunna industriområde. Lokalen är ca 2200 kvm fördelat på 2 plan, nedre plan om ca 1550 kvm består av en fin hall med stora fönsterpartier samt verkstad och tvätthall och på entresolplan om ca 650 kvm finns flertal kontor, personalutrymmen , konferensrum mm. Elkapacitet i lokalen ligger fn 700 amp. Till lokalen finns en uppställningsyta om ca 2700 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur

Modern fastighet i Brunna industriområde som kan användas som butik, lager och verkstad med perfekt skyltläge mot E18. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

I närområdet finner du två restauranger. Med en kortare biltur når du Kungsängens centrum där du finner ett större utbud av restauranger och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil med utmärkt och synligt läge invid E18. Med kollektivtrafik tar du dig med buss 558 och 559 till Kungsängens station där du sedan kan resa vidare med pendeltåg till bland annat Stockholm.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 00
gino.ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr