Råbäcksvägen 1

Butik/Industri/Lager, 2955 m2, Stockholm, Norr

Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor industrifastighet om ca 2955 kvm med ypperligt läge i nära anslutning till E4 !
Nu finns möjligheten att förhyra en ljus och stor fastighet om ca 2955 kvm med ypperligt läge i nära anslutning till E4 (Infracity). Fastigheten är fördelad över två våningsplan, på nedre plan finns en ljus och fin lagerhall med stora glaspartier . På den övre våningen hittar man en öppen och fin planlösning med tillhörande konferensrum, pentry, wc, mm. Det är direkt access till lagerhallen på nedreplan via markportar samt kundentré och övreplan nås via en ramp samt personhiss/ trappor i anslutning till lagerhallen. Till fastigheten finns en egen inhängnad gård om ca 3700 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur

Modern fastighet som idag används för bilhandel, i perfekt läge precis intill Infra City. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Runt om i området finns flera restauranger och serveringar. Fastigheten ligger strax bredvid Infra City, där ett utbud av restauranger, butiker, träningslokaler osv finns.

Kommunikationer


Fastigheten nås enkelt med bil via E4. Flera bussar stannar i området, bland annat 536, 566 och 560, dessa tar dig till Upplands Väsbys station eller Rotebro station där du kan resa vidare med pendeltåg.

Det är inte heller långt till Arlanda flygplats, det tar det endast 17 minuter att köra dit.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 00
gino.ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr