Jägaregatan 12

Kontor/Kontorshotell/Lager, 72 m2, Ulricehamn, Centrum

Unna dig gott om utrymme och organisatorisk frihet med detta imponerande förråd på Jägaregatan 12 i Ulricehamn!

 Med en yta på hela 72 kvadratmeter finns det gott om plats för att förvara och organisera dina ägodelar på ett enkelt och effektivt sätt.

Detta rymliga förråd är perfekt för både privatpersoner och företag som behöver extra utrymme för sina behov. Oavsett om du vill förvara möbler, inventarier, arkivmaterial eller hobbyutrustning kommer du att ha gott om plats att arbeta med.

Låt oss berätta lite mer om förrådets fantastiska egenskaper. För det första är det väl beläget på Jägaregatan 12, vilket innebär att du har lätt tillgång till det när du behöver det. Dessutom är förrådet säkert och tryggt, vilket ger dig sinnesfrid att veta att dina ägodelar är i goda händer.

Med en yta på 72 kvadratmeter har du gott om utrymme att anpassa förrådet efter dina specifika behov. Du kan installera hyllor, lådor och andra förvaringslösningar för att hålla dina ägodelar organiserade och lättillgängliga. Det finns inga gränser för vad du kan göra med detta flexibla utrymme.

Oavsett om du behöver ett förråd för en kortare period eller under en längre tid kan vi erbjuda flexibla hyresavtal som passar dina behov. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda lösningar som inte belastar din plånbok.

Så varför inte ta kontroll över din förvaring och skapa ordning och reda i ditt liv? Kontakta oss idag för att boka detta imponerande förråd på Jägaregatan 12 i Ulricehamn. Du kommer inte att ångra det när du upptäcker hur mycket enklare ditt liv kan bli med gott om utrymme att organisera och förvara dina ägodelar!

Fastighetsbeteckning

Åsunda 9

Planlösning

I källaren till bostadsfastigheten, öppen planlösning + 2 förvaringsrum.

Kontakta Annonsör

Ebbe Brandt
076-125 07 24
ebbe.brandt@neobo.se


Kontakt

Ebbe Brandt
Ebbe Brandt
076-125 07 24

ebbe.brandt@neobo.se

Neobo
Läs mer om Neobo och deras 67 lediga lokaler
www.neobo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328518