Västbergavägen 43

Kontor/Lager, 765 m2, Stockholm, Västberga

Nyproducerad lagerlokal om 765 kvm i Västberga.
Nyproducerad lagerlokal om ca 765 kvm med 2 portar. Möjlighet att tillskapa en kontorsdel.Lokalen är belägen på plan 3 och nås genom p-huset där man kör upp direkt till sin lokal (H 2,40). Om man får leveranser med större lastbilar kan man nyttja byggnadens två lasthissar som rymmer en EU pall. Möjlighet till parkering i anslutning till sin lokal samt i intilliggande p-hus. Lokalen är utrustad med pentry, rwc med dusch, omklädningsrum och städ. Möjlighet finns att slå samman två lokaler för att på så vis få en större lokal.Lokalerna är färdigbyggda men eventuell kontorsdel iordningställs i samråd med ny hyresgäst.Porthöjd 2,95 m.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i anslutning till sin lokal. Önskas fler platser finns det i husets parkeringsgarage där även ladd platser finns.

Närservice

Restaurang finns i fastigheten.

Kommunikationer


Med bil kommer du snabbt ut på lederna med av- och påfart till Essingeleden, E4/E20 precis utanför vilket gör att du når både norra och södra delarna smidigt. Gångavstånd till Telefonplan där tunnelbanans röda linje finns. Bussar trafikerar även Årstaberg är pendeltåg och tvärbana finns.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Asea 3


Takhöjd

3 m

Hiss

JaKontakta Annonsör

Rebecca Enblom
073-600 17 98
rebecca.enblom@sagax.se


Kontakt

Rebecca Enblom
Rebecca Enblom
073-600 17 98

rebecca.enblom@sagax.se

AB Sagax
Läs mer om AB Sagax och deras 68 lediga lokaler
www.sagax.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328440

Utvalda lokaler från AB Sagax i Västberga