Västbergavägen 43

Lager, 244 m2, Stockholm, Västberga


Lokalen är belägen på plan 3 och nås genom p-huset där man kör upp direkt till sin lokal (H 2,40). Om man får leveranser med större lastbilar kan man nyttja byggnadens två lasthissar som rymmer en EU pall. Möjlighet till parkering i anslutning till sin lokal samt i intilliggande p-hus. Lokalen är utrustad med pentry, rwc med dusch, omklädningsrum och städ.Lokalerna är färdigbyggda men eventuell kontorsdel iordningställs i samråd med ny hyresgäst.Porthöjd 2,95 m.

Omgivning

Närservice

Ett flertal restauranger i närområdet samt närhet till Telefonplan där ett flertal nya spännande restauranger har öppnat som ex. Landet, Svenska Sushiköket mfl.Gångavstånd till Västberga Handelsområde där Coop, Systembolaget mm finns.

Kommunikationer


Fastigheten är belägen ca 1 mil från centrala Stockholm. Från E4/E20 nås fastigheten enkelt genom att ta avfart 154 mot Västberga. Närmsta pendeltågsstation är Årstaberg som man tar sig till genom en promenad på ca 1,8 km från fastigheten. Det går även att åka till tunnelbanestationen Liljeholmen och ta buss därifrån som stannar i närheten av fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Asea 3
Kontakta Annonsör

Rebecca Enblom
073-600 17 98
rebecca.enblom@sagax.se


Kontakt

Rebecca Enblom
Rebecca Enblom
073-600 17 98

rebecca.enblom@sagax.se

AB Sagax
Läs mer om AB Sagax och deras 68 lediga lokaler
www.sagax.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328432

Utvalda lokaler från AB Sagax i Västberga

Liknande lediga lokaler i Västberga