Tantogatan 11

Lager/Övrigt, 115 m2, Stockholm, Södermalm

Attraktivt belägen lagerlokal med egen ingång på Södermalm uthyres! Kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågstation. Förmånlig hyra!

Lokalen har egen ingång från sidan av huset. Entrén ligger några trappsteg ner från gatan i källarplanet. Det är således inte möjligt att dra in pallar i lokalen.

Planlösningen utgörs av en rektangulär ytan med avskiljande väggar som fördelar lokalen på 7 rum. Det är dock inga dörrar som går att stänga mellan rummen utan endast öppningar i väggarna om ca 85 cm breda.

Det finns golvbrunnar i samtliga rum förutom i entrérummet.

I det första rummet mäter takhöjden ca 2,31 M och det innersta rummet ca 2.37 M. Ytterdörren är ca 73 cm bred och ca 1,76 M hög.

Det finns inga fönster eller wc i lokalen. Hyresgästen som hyr lokalen kommer därav att få tillgång till wc i över gården grannhuset.

Lokalen lämpar sig främst som lager för förvaring.

Föreningen är öppen för dialog gällande eventuella lokalanpassningar. Att bygga en wc i lokalen kommer dock att bli kostsamt på grund av lokalens förutsättningar med stammar.

Stokab är anslutet till huset vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör.

Omgivning

Omgivning/natur

Kort gångavstånd till Tantolundens trivsamma grönområden samt Zinkensdamms IP ett par minuter bort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Föreningen har en parkeringsplats utomhus. Det kan eventuellt gå att skapa parkeringsplats här till lokalhyresgästen enligt överenskommelse. Annas så går det att parkera på de intilliggande gatorna enligt stadens tariff.

Kommunikationer


Kort gångavstånd till Södra Stations pendeltågstation samt busshållplats på Rosenlundsgatan där stombusslinje 4 passerar samt linje 3 vid Södersjukhuset. Inom ca 8 minuters promenad finns Zinkensdamms t-banestation.

Övrigt


Antal rum

7
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326977

Liknande lediga lokaler i Södermalm