Ranhammarsvägen 20

Lager/Övrigt, 30 - 100 m2, Stockholm, Bromma

Vi har lättillgängliga förråd i olika storlekar för dig som behöver extra utrymme för förvaring!
Med bra läge precis intill Bromma Blocks erbjuds förrådsytor i storlekar mellan 30-100 m² för förvaring. De större storlekarna kan även exempelvis användas som rep.lokal för musikband. Dessa är lättillgängliga i en trygg källargång med säkra dörrar och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping. I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten.

Närservice

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kommunikationer


Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. - Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Bromma