Fraktflygargatan 3

Kontor/Lager, 816 m2, Stockholm, Skarpnäck

Produktionslokal om ca 816 kvm, delbar

Delbar produktionslokal om ca 816 kvm med lasthiss. Tillträde enligt ök.

Denna produktionslokal belägen på första våningen erbjuder en generös yta om cirka 816 kvadratmeter, komplett med lasthiss för smidig transport av varor och utrustning.

Lokalen är delbar om behovet av en mindre lokal finns (se bilder för förslag på ca 400 m2). 

Lokalen är idealiskt placerad i Skarpnäck, ett strategiskt läge som ger enkel tillgång till både söderort och Stockholm city. Ett större gemensamt kök finns att tillgå. Köket är modernt, inrymmer många sittplatser och är försett med flertalet mikrovågsugnar.

Med gott om parkeringsmöjligheter kan du vara säker på att dina anställda och kunder alltid har någonstans att ställa sin bil. Lokalen är klassad som industri vilket gör att den passar för tyngre maskinutrustning men går också att använda som kontor. Möjligheterna är många..

Skarpnäcks Gård-området är känt för sitt lugn och sina gröna utrymmen, vilket gör det till en trevlig plats att arbeta. Dessutom finns det bra kommunikationer till resten av Stockholm, vilket bidrar till dess attraktivitet som affärsplats.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se