Dokument

Rotorn 2-Unit 1102-Planritning.pdf

Bergkällavägen 23

Kontor/Lager/Övrigt, 414 m2, Stockholm, Bredden

Kontors- och lagerlokal i mycket fint skick finns att hyra i attraktiva Bredden

Modern kombilokal om totalt 414 kvm belägen på plan ett, bestående av 190 kvm lager och 224 kvm kontor. Lagerdelen bjuder på öppen planlösning med cirka 3.5 meter i takhöjd och smidig in- och utlastning sker via gemensamt lastintag med lasthiss (max 1000 kg) alternativt via port i fasaden. Det finns fräscha och moderna faciliteter i form av pentry, omklädningsrum, dusch och WC.

Bredden (tidigare kallat InfraCity) är ett väletablerat företagsområde som är strategiskt beläget mellan Stockholm och Arlanda. E4an nås på ett par minuter med bil, centrala Stockholm på cirka 25 min och Arlanda på cirka 15 minuter. Det här är en modern, flexibel och komplett företagpark med lättindustri, lager, handel och brett serviceutbud. 

Omgivning

Omgivning/natur

Flera grönområden finns för exempelvis en lunchpromenad eller löptur. Det planeras för ett bostadsområde i närheten, vilket kommer att göra området ännu mer levande med service dygnet runt.

Företag i närheten

Bauhaus, SATS, Tesla, Swedbank, Lambertsson, Cramo, Mekonomen

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser i anslutning till fastigheten

Närservice

Brett serviceutbud i form av köpcenter, restauranger, matbutiker, gym, företagshälsovård, tandläkare, apotek, butiker, hotell etc.

Skyltläge

Det tillgängliga läget bredvid E4an gör det inte bara lättåtkomligt, utan ger också en hög synlighet och ett fantastiskt skyltläge. Som företag är Bredden därför en utmärkt plats att etablera sig på.

Vägbeskrivning

Nära anslutning till E4

Kommunikationer



Närsta hållplats "Bergkällavägen", bussar går regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Med bil nås E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Rotorn 2

Byggår

1987

Våningsplan

1

Planlösning

Se planritning bland bilder/PDF.


Takhöjd

3,5 m

Lokalen kan nås via

1 fasadport + 1 lasthiss (max 1000 kg)

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Nathalie Håkansson

Nathalie Håkansson