Inga bilder finns för lokal

Dokument

Befintligt.pdf

Bronsyxegatan 9

Kontor/Lager, 1300 - 4000 m2, Malmö, Fosie/Jägersro

Trevligt kontor och lager på bästa läge i Fosie
Välkommen till Bronsyxegatan 9 – en modern byggnad med kontor, lager och verkstadsytor på ett förstklassigt läge i Fosie! 

Fastigheten, som stod färdig 2015, är nu redo för sin nästa hyresgäst. Här får du totalt cirka 1300 kvm, fördelade på ca 300 kvm kontor och ca 1000 kvm lager och verkstadsytor. Lagerdelen erbjuder en generös takhöjd på cirka 10 meter och en vikport för optimering av in och utlastning. På både fram- och baksidan finns inhägnade ytor med bekväma parkeringsmöjligheter.

Behöver ni mer verksamhetsyta? Då finns det även möjlighet att utöka den befintliga byggnaden till ca 4000 kvm. Vi ser fram emot att diskutera det tillsammans med er hur vi på bästa sätt kan anpassa byggnaden efter era behov och önskemål. 

Välkommen att kontaka oss, så berättar vi mer! 

( Första bilden är en visionsbild på hur tillbyggnaden kan se ut)

Omgivning

Omgivning/natur

Fosie, Jägersro och Lockarp bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Här finns produktion, logistik, handel och service som ger ett sjudande och blandat näringsliv. De goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer



Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på Agnesfridsvägen. 5-10 minuters körväg till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Trindyxan 3




Kontakta Annonsör

Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson