Stenyxegatan 25

Kontor/Lager, 1611 m2, Malmö, Fosie

Fin lokal på bästa läge!

Då vår befintliga hyresgäst väljer att flytta till större lokaler så finns det nu möjlighet för ditt företag att ettablera sig på bästa läge i hjärtat av Fosie. Här har du nära till ringvägarna både mot Trelleborg, Malmö, Lund & Helsingborg och dessutom finns det god komunikation med kollektivtrafik för de anställda.

Kontoret har ca 20 enskillda kontorsrum, flera mötesrum och en del öppna ytor för socialt umgänge. Lokalen har en trevlig entré ut med Stenyxegatan och gör att ert företag inte går att missa för era kunder och besökare. Entreén bjuder in till ett trevligt öppet landskap och passar även utmärkt om man önskar ett showroom för sina produkter. Samtliga kontor är ljusa och väldigt rymliga så att era anställda kommer trivas väl på jobbet. 

Från kontoret eller via en egen entré kommer ni ut på det stora lagret om hela 735 kvm. Till ytan finns tre stycken markportar och den generösa takhöjden om 5,5 m gör att det finns bra möjligheter att lagra även på höjden. Till lagret finns även egen WC och några lagerkontor villket gör att det är bra arbetsvillkor även för lagerarbetarna.

Till lokalen finns parkering i direkt anslutning till entrén med 21 snedställda platser för kunder och anställda. Till lagerdelen finns ytterliggare platser varav flertalet med laddningsmöjlgheter så även ni som kör på el är välkomna till huset.  

Omgivning

Företag i närheten

Assemblin, Swdol, Svenska Kakel, Kakelgiganten, Byggmax m.fl.

Skyltläge

Bästa skyltläge utmed Stenyxegatan ger full exponering till era kunder

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Bronsdolken 9
Kontakta Annonsör

Emelie Sonesson
073-081 17 61
emelie@slproperty.se


Utvalda lokaler från Swedish Logistic Property AB i Fosie