Jägersrovägen 160

Lager, 163 m2, Malmö, Jägersro

Här erbjuds rymliga ytor för lättare lager med duschar, bastu och egen entré på anonymt läge nära Jägersro Center!

Lokalen består av en öppen yta samt två mindre rum för lättare lagerhållning. Ytorna är anpassningsbara och går att skapa fler rum om så önskas. Längst in i lokalen finns oklädningsrum med tre duschar, stor bastu och en WC.

Lokalen har egen entré med anonymt läge på baksidan av kontorsbyggnaden och parkeringsplatser i nära anslutning till lokalen.

Lättillgängligt läge med närhet till Inre- och Yttre Ringvägen samt busshållplats precis framför byggnaden.

Önskas mer information om möjligheterna i denna lokal? Kontakta oss på Trianon så berättar vi mer!

Omgivning

Omgivningen består främst av en aktiv handelsplats, center för hästsport inom trav och galopp, kontor och företag samt bostäder och kolonier.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med närhet till både Inre- och Yttre Ringvägen. Centrala Malmö finns inom 1 mils avstånd. Busshållplats finns precis utanför fastigheten med täta avgångar för stadsbuss. Vid Jägersro Center finns hållplats för regionbussar.

Service

Stort utbud av service tack vare läget precis intill Jägersro Center. Här finns shopping, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, lunchrestauranger, nöje med mera!

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten för er och era eventuella besökare. Intill Jägersro Center och Jägersro Trav & Galopp finns ännu större utbud av parkering.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Jägersro

Liknande lediga lokaler i Jägersro