Högavägen 4

Lager, 290 m2, Lerum, Floda

Lageryta vid Flodamotet med fantastiskt skyltläge utmed E20
Yteffektiv lageryta som är belägen utmed E20 med fantastiskt skyltläge. Fastigheten är placerad i direkt anslutning till Flodamotet strax öster om Göteborg.

Lokalen har entré via lastbrygga från baksidan av fastigheten och lämpar sig utmärkt som lager eller enklare verkstad eller varför inte ett showroom. Ytorna är ljusa och öppna med fönster i två väderstreck vilket ger ett trevligt intryck. Takhöjden är vid högsta punkt 4 m, lägsta punkt är 3,3 m. Portens mått är, höjd 2,4 m och bredd 2,3 m.

Idag saknas utrymme för pentry och WC men kan byggas för kommande hyresgäst.

I nära anslutning till fastigheten finns en pizzeria, en obemannad bensinstation och en biltvätt, andra hyresgäster i fastigheten är Portens gym och zoobutiken Djurnära.

Omgivning

Omgivning/natur

Floda är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar vandringsleden Gotaleden och det finns ett rikt djur- och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Parkeringsmöjligheter/garage

Besöks parkering finns vid fastigheten

Närservice

I Floda finns flertalet trevliga restauranger, här finns även gym, charkuteri, matbutik, vårdcentral mm.

Kommunikationer


Ligger i anslutning till E20 med närhet till Floda Torg och Floda station som är knutpunkt för både buss- och pendeltåg i Floda.

Närmsta busshållplats Floda motet

Parkering finns vid fastigheten

Övrigt

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Floda