Ringögatan 33

Lager, 80 m2, Göteborg, Ringön

Lager i attraktivt läge på Ringön!
Nu kan vi erbjuda en lageryta i attraktivt läge på Ringön om ca 80 m². Takhöjden på lagret är mellan 2,50-2,70 m och tillträde sker via lastkaj för både större och mindre bilar och nås via gemensam lastgata inomhus.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett blandområde med industrier, lager, butiker, restauranger, kontor mm med ypperligt läge på Ringön. En kort bilfärd eller promenad bort nås de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med restauranger och all tänkbar service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns inom fastigheten

Närservice

I nära anslutning till fastigheten finns flertalet restauranger och butiker. En kort bilfärd eller promenad bort nås de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc.

Kommunikationer


Bra kommunikationer i nära anslutning till Centralstationen, Backaplan och Spårvagnshållplats Frihamnen. Busshållplats belägen precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer. Fastigheten har även närhet till Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 och bidrar till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Ringön