Marieholmsgatan 54

Kontor/Lager/Övrigt, 614 m2, Göteborg, Marieholm

Trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust och lagret har en öppen planlösning med port i markplan.

Trevlig kombilokal med en kontorsdel som kommer att totalrenoveras. Kontoret är ljust med mycket fönster och lagret har en öppen planlösning med port i markplan. Kontorsdelen är ca 320 kvm och lagerdelen 294 kvm.

Vi diskuterar gärna utformningen av lokalen och förslag till möjliga planlösningar kan ni se i de bifogade filerna.

Kontorsdelen ska renoveras till modern standard med hög nivå i ytskikt med textilmattor, ljuddämpande akustikundertak och LED-plattor. Höjden blir ca 2,75 meter till undertak, vilket skapar en härlig volym. Kontorsrum byggs med systemväggar och glas med ljudklassning.

Nedre plan består av lager-/produktionsytor och har en markport på ca 3x3 meter. I markplan finns även en entré med glasparti samt WC och dusch.

Möjlighet finns att ansluta våningsplanen med en interntrappa. Annars angränsar de båda ytorna till ett nybyggt trapphus med hiss.

Tomten gränsar i norr mot Göta Älv, vilket skapar fin utsikt över vattnet samt möjliggör luncher på fastighetens brygga. Lunchrestaurang finns i en intilliggande fastighet.

Parkering finns på fastigheten.

Kommunikationerna till och från centrum är goda. Linje 59 trafikerar Marieholmsgatan från centrum till knutpunkten Gamlestads torg. Linje 168 trafikerar samtidigt Skräppekärr - Gamlestads torg via Marieholmsgatan. Med bil kommer man lätt ut på de stora lederna, där Europaväg 45 ligger närmast.


Fastighetsbeteckning

Gamlestaden 740101

Renoveringsår

2023

Planlösning

Kombilokal bestående av ca 320 kvm kontor och ca 294 kvm lager i markplan.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Marieholm