Marieholmsgatan 2

Lager, 200 m2, Göteborg, Marieholm

Ändamålsenligt kallager med en mindre varmlagerdel och en liten kontorsyta
Nu kan vi erbjuda en ändamålsenlig lagerlokal precis i början av Marieholmsgatan. Lokalen är belägen i bottenplan och har access via port in till en gemensam lastyta. In till lokalen finns en större dubbeldörr. I lokalen finns det en kallageryta samt en mindre del som är uppvärmd. Det finns dessutom ett mindre kontorsutrymme, pentry samt wc med dusch. Lokalens takhöjd är ca 3-4,5 m. Bottenplanet är ca 130 m² och entresolen är ca 70 m².

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Området är lättillgängligt och karaktäriseras i huvudsak utav liknande verksamheter. Här finns allt från lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området är expansivt med närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 och Marieholmsförbindelsen.

Närservice

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg och fastigheten är belägen med närhet till det välkända kontorsområdet Lilla Bommen. Dessutom finns det i närområdet bland annat restauranger, mataffärer, systembolag, gym och apotek.

Kommunikationer


Fastigheten ligger lättillgängligt med närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 och Marieholmsförbindelsen samt centrala stan. Det finns mycket goda förbindelser i och till området och med kollektivtrafiken tar du dig från Vassgatans hållplats med buss 59 till Centralstationen på knappa 10 minuter.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Marieholm