Importgatan 10

Lager/Övrigt, 10 - 50 m2, Göteborg

Plats för förvaring i Hisings Backa, förråd och lager på Importgatan 10 i Göteborg
På Importgatan 10 i bra läge precis intill expansiva Stigs Center erbjuds mindre förrådsytor i storlekar mellan 10-50 m² för förvaring. Bra för dig som behöver extra yta i Göteborg.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från E6. Här är det även nära till Backaplan och Bäckebol köpcenter och fortsätter du norrut på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Fastigheten är även belägen med närhet till både natur och diverse service.

Närservice

I närområdet finns Stigs Center med flera restauranger och butiker. Skulle ni behöva ytterligare service är det bara en kort bilfärd bort till Backaplan eller Bäckebol köpcentrum med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. Dessutom nås även Kungälv på bara 15 minuter.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med bil och buss. Flera busshållplatser finns i när anslutning till fastigheten där buss 47 och X4 avgår med täta turer mot Kungälv, de centrala delarna av staden och Mölnlycke. Det nära läget till E6 och Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 bidrar till direkt åtkomst till lederna och innebär till att man lätt tar sig till och från fastigheten med bil.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Katarina Karlamark
070-610 45 45
katarina.karlmark@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler