Gamla Almedalsvägen 8

Kontor/Lager, 387 m2, Göteborg, Almedal

Fin kombilokal vid charmiga Almedal Fabriker
Välkommen till en yteffektiv lokal med lager och showroom i bottenplan, och kontoret en trappa upp. Dina leveranser tas smidigt emot via vikport i markplan vilket gör dina in- och utleveranser effektiva, här finns det som behövs för att din verksamhet ska kunna flyta på smidigt.
Lokalen ger en tidstypisk industrikänsla med materialval som gör det lilla extra.
Takhöjden i lagerytan är ca 3,6 meter som högst och lägsta punkt är 2,4 meter, lagerytan/showroomet är på ca 169 m² och kontoret som ligger en trappa upp är på ca ca 218 m². När man kommer upp för trappan möts man av ett mycket trevligt pentry, planlösningen är indelad i kontorsrum med ett stort konferensrum längts in i lokalen. Här finns också WC med dusch.
Här kan du bedriva till exempel lager med produktionsverksamhet eller showroom, vägg i vägg med andra spännande verksamheter.

Välkommen att höra av dig till mig för mer information eller visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen i Göteborg, strax söder om Liseberg med direkt access till de stora lederna E6, E20 och riksväg 40. Tillgängligheten är hög och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, med bil eller med cykel. Det är endast två hållplatser från Korsvägen och när Västlänken blir klar med Station Korsvägen kommer det gynna kollektivtrafiken ytterligare och den här knutpunkten kommer då bli en av de centrala i Göteborg.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra vid fastigheten.

Närservice

Fastigheten har ett centralt läge strax söder om Liseberg. Dessutom är avståndet inte långt till evenemangs stråket med - World of Volvo, Liseberg, Svenska Mässan och Scandinavium. I området finns det dessutom ett bra utbud av restauranger och annan erforderlig service, flertalet hotell, gym och butiker.

Kommunikationer


Fastigheten ligger i nära anslutning till Kallebäcksmotet och kollektivtrafiken finns i fastighetens absoluta närhet.

Spårvagn ca 150 m, hållplats Almedal. Trafikeras av spårvagnslinjerna 2 och 4.
Parkering i direkt anslutning till kontoret.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Almedal