Loarps gård 1277

Kontor/Kontorshotell/Övrigt, 2 - 2515 m2, Svalöv, Tågarp

Loarp Gårdskontoret - kontor, möten och myller på den skånska slätten

Loarp Gårdskontoret ligger beläget mellan Landskrona och Helsingborg (nordvästra Skåne) och är en plats skapad för energi och inspiration i det dagliga arbetet och vid specifika tillfällen för företagare och företag som söker något extra. Gårdskontoret erbjuder moderna, öppna och ljusa kontorsytor med generös takhöjd, generösa gemensamma ytor och lagermöjligheter. Här finns rum för möten kreativa processer och utbildningar och hybridkontor efter behov när arbetsplatsen flyttar ut från det traditionella kontoret. Gårdskontoret är alternativet för företagare och företag som letar efter funktionella snygga miljöer av hög standard, som behöver placera sig strategiskt för att täcka ett större geografiskt område i Skåne, önskar fler m2 per krona, som önskar fri tillgång till parkeringsplatser, vill ta med hunden till jobbet och/eller som söker en plats med lokaler som ligger i linje med företagets verksamhet eller varumärke.

Det går att hyra kontorsrum från 7-60 kvm och privat kontorsplan 250-400 kvm. Ytorna anpassas efter hyresgästens önskemål i så stor utsträckning som möjligt.

En integrerad del av Gårdskontoret (115 m2) har en takhöjd 6 m, vilket öppnar för många möjligheter. Här kan hyresgästen bedriva produktionsverksamhet ex bryggeri eller bageri, använda lokalen som studio, showroom eller liknande, allt som kräver generös takhöjd och moderna lokaler.

Lokalerna har ett helt nytt och väl dimensionerat ventilationssystem för full beläggning, med 80% återvinning av värmen, för bra temperatur och luftkvalitet i lokalerna. Fastigheten är försedd med solceller som täcker lokalernas elförbrukning. Det kommer även finnas minst två laddstopar för laddning av elbilar.


Vi erbjuder ett kontorskoncept a la stadens utbud fast på landet med all inclusive-erbjudande med snabbt wifi, co-workingplatser, zoom-rooms, mötes- och konferensrum, gym/yoga, gott kaffe fredagsfrukost AW och allt det som kommer med landet. Odla grönsaker i egen låda, ta med hunden till kontoret eller faddra en höna, ladda elbilen med vår egenproducerade el gymma/yoga när arbetsdagen är slut eller ta en bryggkaffe vid dammen på lunchen. Kryp in i ditt privata kontorsrum och fokusera eller samarbeta med ditt team i något av våra mötesrum. Ta matkassen med lokala råvaror och bakvägarna utan köer hem igen till Hbg, Landskrona Lund eller Malmö.

Vi vill helt enkelt dela med oss av den här platsen till dig som vill arbeta dagligen i en miljö som bjuder på balans till stadens surr eller för er som kommer på en visit för en inspirerande injektion av lite skånsk mylla.

Omgivning

OMGIVNING/NATUR: Vacker omgivning på den skånska slätten, landsbygdsidyll nära natur och grönska med strategiskt läge i nordvästra Skåne.
FÖRETAG I NÄRHETEN: Gedigen AB, Signatur Advokatbyrå, Go Alarm, AgriSyd AB, Lönsamt Skåne AB, Ayur Yoga Academy, Loarp AB, Flinkmans Café, Sireköpinge Stengods m fl, Lantmännen, Björnekulla, Barry Callebaut m fl
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Fritt antal parkeringsplatser, laddstolpar höst/vinter 24/25
NÄRSERVICE: Närhet till lunchrestauranger/kafeer och gårdsbutiker i omgivningarna mellan Landskrona och Helsingborg.
VÄGBESKRIVNING: Loarps Gård ligger beläget strax norr om Tågarp (riksväg 110) med endast 15 min till Landskrona/Svalöv, 20 min till centrala Helsingborg och 25 min till Lund.

Planlösning

Bottenplan rymmer nybyggda kontor i olika storlekar fr 20m2 uppåt, co-workingplatser, separat lokal av industriell karaktär med 6 m i takhöjd lämplig för showroom/butik/produktion, 3 st wc/hwc, hiss och stort lantkök med lounge.

Plan 2 - öppen planyta 450 m2 arkitektritad ej byggd och skräddarsys i ök med hyresgäst.

Plan 3 - konferensrum, mötesrum, 6 st zoom-rooms/mindre kontorsrum 7m2, kontorsrum 15m2, 1 wc, 1 dusch/wc, gym/yogasal.

Övrigt

ÖVRIGT: • Kontorsrum 7 - 60 m2
• Kontor privat våningsplan 200-400 m2
• Co working-platser och zoom-rooms
• Fritt och snabbt wifi
• Skrivare/Scanner
• Post- och pakethantering
• Mötesrum 2, 4 och 8 pers
• Konferensrum 20 pers +30 pers
• Fri parkering (snart laddbar)
• Lantkök med lounge
• Take here/Take Away
• Gym o Yogasal med dusch
• Hiss
• Hundvänligt
• Bryggkaffe (både i bryggaren och på bryggan)
• Fredagsfrukost o AW.

Kontakta Annonsör

Wiveka Krantz
0707-171175
wiveka.krantz@loarp.com


Kontakt

Wiveka Krantz
Wiveka Krantz
0707-171175

wiveka.krantz@loarp.com

Loarp AB
Läs mer om Loarp AB och deras 1 lediga lokaler
loarp.com

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328321