Torshamnsgatan 35

Kontorshotell, 10 m2, Stockholm, Nordic Forum

Erhåll två hyresfria månader vid nytt avtal för två personer. Möbler, kaffe, fritt mötesrum och mycket mer ingår.

Vår första C/O-anläggning hittar du i Nordic Forum, Kista. Det är en perfekt mötesplats för moderna företag som jobbar smart och vill växa samt utbyta idéer med varandra. Nyrenoverade lokaler, gemensamma kontorsytor, mötesrum, modern utrustning och snygg inredning gör att du trivs på jobbet.

I huset har vi samlat det mesta du behöver som konferensanläggning, gym och en restaurang där du kan äta lunch eller ta en fika. 

Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum samt tillgång till wi-fi, skrivare och gym. Receptionen är tillgänglig under dagtid för att assistera dig för ett bekymmerslöst företagande.

Du har även fri access till våra övriga C/O-anläggningar i Haninge, Sollentuna, och även Göteborg.

Omgivning

Omgivning/natur

Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum, här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Med ett eget topputrustat modernt gym för de som jobbar i nordicForum, samt Järvafältet som ligger nära med sina stora, gröna rekreationsytor. Perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City är en kreativ smältdegel där företag, forskning och akademi smälter ihop till en av världens mest spännande mötesplatser.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare. Företag kan välja mellan att hyra egna platser i både kall- och varmgarage.

Närservice

I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Du har även gångavstånd till Kista Galleria, där allt du kan tänka dig finns vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats där du finner IKEA och mycket annat!

Skyltläge

Ett av Kistas absolut bästa skyltlägen – exponering mot både Torshamnsgatan och hela E4 med över 70 000 passerande bilar per dygn.

Vägbeskrivning

Fina cykelstråk leder hela vägen fram från Stockholms södra delar. Åker du bil från centrala Stockholm eller Uppsala tar du E4an raka vägen. Bor du i Stockholms norra delar kan du även välja E18.

Kommunikationer


Buss, Tunnelbana och pendeltåg 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Bil 10 minuter till City via anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Borgarfjord 2

Renoveringsår

2018

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord samt ergonomisk kontorsstol, där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.


Lokalen kan nås via

Hiss och trappa.

Hiss

JaKontakta Annonsör

Mathilda Westh

Mathilda.Westh@revelop.se


Utvalda lokaler från Revelop Asset Management AB i Nordic Forum