Importgatan 10

Kontorshotell, 15 - 22 m2, Göteborg, Hisingen

Plats för produktivitet på mindre kontorshotell
Kontorsrum på mindre obemannat kontorshotell för dig som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster.

Pris för rum ca 3 000 kr/mån - 3 800 kr/mån exkl. moms.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från E6. Här är det även nära till Backaplan och Bäckebol köpcenter och fortsätter du norrut på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Fastigheten är även belägen med närhet till både natur och diverse service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns utanför fastigheten, även besöksparkering.

Närservice

I närområdet finns Stigs Center med flera restauranger och butiker. Skulle ni behöva ytterligare service är det bara en kort bilfärd bort till Backaplan eller Bäckebol köpcentrum med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. Dessutom nås även Kungälv på bara 15 minuter.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med bil och buss. Flera busshållplatser finns i när anslutning till fastigheten där buss 47 och X4 avgår med täta turer mot Kungälv, de centrala delarna av staden och Mölnlycke. Det nära läget till E6 och Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 bidrar till direkt åtkomst till lederna och innebär till att man lätt tar sig till och från fastigheten med bil.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Pia Bäck
072-700 83 00
pia.back@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Hisingen

Liknande lediga lokaler i Hisingen