Valhallavägen 199-213

Kontor, 2998 - 7450 m2, Stockholm

Snyggt kontor vid Gärdet
Den här lokalen har otroliga ljusinsläpp via generösa glaspartier från golv till tak och därtill en sammanhållande ljusgård för optimalt dagsljus. Lokalen är modern, har utmärkta tekniska installationer och är inredd med högkvalitativa och hållbara material. Ytorna är öppna och luftiga men här finns också rum för samtal, mer fokuserat arbete och möten. Gärdets grönområde ligger precis intill och tunnelbanan på Karlaplan ligger bara 5 minuter bort. Här finns möjlighet att klämma in en tur i joggingspåret eller att ta en lunchlåda med ut på någon av de fantastiska terrasserna i kvarteret, där det både bjuds på utsikt och odlingar.

Fastighet från 50-talet med miljöcertifiering och servicekoncept
Campus Gärdets kontorsytor är moderna och fördelade på fyra våningsplan, sammanlagt ca 7450 kvm kontor, mestadels i öppen planlösning. Vi kan erbjuda egen ingång från Valhallavägen och här finns även möjlighet att hyra fler lokaler för större kontorsyta samt egen reception. Fastigheten har ett New modern-utseende vilket var en stilepok i slutet av 50-talet då byggnaden uppfördes för Konstfack. Bevarade detaljer från förr såsom de generösa trapporna skapar än idag charm och karaktär till huset.

Genom solceller på taket, cykelservice-koncept, bikupor på innergården och planteringar för biologisk mångfald har fastigheten lyckats kamma hem miljöcertifieringen LEED Guld (läs mer på www.sgbc.se/certifiering/leed).

Tunnelbanan på Karlaplan, buss 72 och 76 precis utanför porten samt ett helt grönområde intill för jogging, skidor eller walk and talk, talar för att ni får en trivsam arbetsplats i denna lokal.

Kommunikationer


T-bana Röd linje till Karlaplan
Bussar Buss 72 stannar utanför

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Valhallavägen 199-213

Byggår

1959

Renoveringsår

2005


Ventilation

Fjärrvärme/fjärrkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler