Sankt Göransgatan 126

Kontor/Övrigt, 230 m2, Stockholm, Kungsholmen

Chans att hyra mottagningslokal i Wonna Tower–ett läkarhus i världsklass! Lokalen är byggd för att passa som psykologmottagning och kan hyras omomsad!

Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Cykelrum och godkänt skyddsrum finns samt cykelställ utanför huvudentrén

Lokalen är belägen på plan 3 i huset. Lokalen anpassades för bara ett par år sedan och är i mycket fint skick med exklusivt pentry och även två exklusiva wc varav båda är utrustade med dusch.

Lokalen har 8-10 behandlingsrum beroende på hur de två mista rummen utnyttjas. I dessa kan man antingen ha samtal alternativt att nyttja det ena som förråd och det andra för teamsmöten vilket är vad den nuvarande hyresgästen använder dessa rum för. Lokalen har även en reception med traditionell receptionslucka för att personalen där skall kunna ta samtal under sekretess. Det går utmärkt att använda korridoren som väntyta vilken avslutas med franska balkonger i vardera sida.

Lokalen passar särskilt bra som psykologverksamhet då den är anpassad för detta, men även andra vårdverksamheter eller skönhetsvård kan passa här, men idag finn det bara ett rum med handfat.

Fjärrvärme. Ventilation Mekanisk ventilation (FTX).

Fiberanslutning finns i huset.

 

Omgivning

Omgivning/natur

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbergs- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns.

Närservice

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Kommunikationer


Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Övrigt


Byggår

1955

Renoveringsår

2020

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 88 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328777

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen