Sankt Eriksgatan 117

Kontor, 590 m2, Stockholm, Hagastaden

Centralt belägen kontorslokal i gränslandet mellan Vasastan och Hagastan.
En trivsam kontorslokal på sjunde våningen som lämpar sig både för öppen planlösning eller rumsindelat. Lokalen kommer renoveras i samråd med ny hyregäst. Boka en visning redan idag var med och skapa er drömlokal!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastighetens garage finns ett garage med cirka 140 parkeringsplatser. Här har husets hyresgäster möjlighet att hyra garageplatser.

Närservice

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag.

Vill man handla mat, dryck eller andra nödvändigheter på lunchen eller på väg till/från jobbet finns Coop, Hemköp, Systembolaget och apotek i närområdet. Vid Odenplan finns även ett brett utbud av butiker och service. I Hagastaden finns flera bra hotell som även erbjuder konferensmöjligheter för stora sällskap Elite Palace Hotel samt Blique by Nobis och Elite Hotel Carolina Tower. För den konstintresserade finns mycket att upptäcka i det närliggande Stockholm Gallery District, där några av Sveriges främsta gallerier återfinns.

Kommunikationer


Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive St Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 16

Byggår

1930

Våningsplan

7

Planlösning

Lokalen har ett generöst ljusinsläpp, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns det möjlighet att skapa den planlösning ni önskar. Lokalen lämpar sig både för öppen eller rumsindelad planlösning. I fastigheten finns det dusch- och omklädningsrum, cykelrum samt garage.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden